TOIMINTATAPAMME

Missio

Haluamme lisätä ihmisten hyvinvointia suunnittelemalla viihtyisiä ympäristöjä.

Visio

Ymmärrys viherympäristön merkityksestä ihmisen hyvinvointiin on lisääntynyt. Sen myötä kiinnostus pihaa ja lähiympäristöä kohtaan on myös kasvanut. Visiomme on vastata ammattitaidolla kasvavaan ympäristön suunnittelutarpeeseen ja olla paras maisemasuunnittelupalveluita tuottava yritys omassa kokoluokassamme sekä edelläkävijä ekologisessa suunnittelussa.

Arvot

  • Laatu
  • Luovuus
  • Luotettavuus
  • Luonnon kunnioittaminen

Toiminta-ajatus

Suunnittelemme viihtyisiä, toimivia ja turvallisia ympäristöjä kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Palvelumme käsittävät piha- ja maisemasuunnitelmat, viheralueiden hoitosuunnitelmat, viherrakentamisen ja -hoidon valvontatehtävät sekä näihin liittyvät asiantuntijapalvelut. Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä asiakkaista, kuntien vihersuunnittelun ja valvonnan tilaajista, arkkitehtitoimistoista, rakennusliikkeistä, isännöitsijätoimistoista ja muista yrityksistä.

Pyrimme tuottamaan palvelut mahdollisimman tehokkaasti ja luotettavasti. Kehittämme ammattitaitoamme ja toimintaamme jatkuvasti.

Työyhteenliittymä ja yhteinen toimitila hyvien liikenneyhteyksien varrella mahdollistaa sujuvan tiimityöskentelyn. Yhteistoiminnalla hyödynnämme kolmen suunnittelijan resurssit ja tarjoamme asiakkaille laajempaa palvelua ja osaamista. Yhteistoiminta vahvistaa myös palveluiden toimitusvarmuutta.